achtergrond_header.jpg

WORD
DONATEUR!

NIEUWE HORIZON

churchstreet.jpg

Hier staan enkele sociale projecten, die uitgevoerd worden in Montagu-Ashbury. Dit zijn geen specifieke Nieuwe Horizon-projecten, maar de doelstelling van deze projecten is dezelfde als die van de Nieuwe Horizon.

Regenboogproject

HandstopDit project is gestart in 2013 door Sanja van de Sande om de inwoners en gasten van Montagu erop attent te maken, dat het niet verstandig is om geld aan bedelkinderen te geven, aangezien ze hiervan drank en drugs kopen. Bij verschillende bedrijven en gastenhuizen zijn onderstaande borden opgehangen. Ook werden er artikelen in de krant en informatie op de website van Montagu gepubliceerd.

FEEDING THE PROBLEM
KEEP MONTAGU BEGGAR FREE
MONEY = PROVIDING DRUGS DONATION = GIVING A FUTURE
ALL CHILDREN HAVE A HOME
CHOOSE RIGHT AND SAVE LIVES!
THANK YOU FOR YOUR CO-OPERATION

 

Successievelijk ontplooide zij steeds meer initiatieven, wat uiteindelijk resulteerde in vier projecten. Samen vormen zij het Regenboogproject.

  1. Helpende Handjes (tekst wordt apart aangeleverd)
  2. Hug-a-Baby (idem)
  3. Kinderkerk (idem)
  4. Poppie-project (idem)

Voor een aantal van de hierboven genoemde projecten geldt, dat ge-interesseerde bezoekers, die tijdens een vakantie in Zuid-Afrika de daadwerkelijke uitvoering van één of meer projecten met eigen ogen willen zien, contact kunnen opnemen met

  • Leo van de Sande Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sanja van de Sande Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.