achtergrond_header.jpg

WORD
DONATEUR!

NIEUWE HORIZON

churchstreet.jpg

Een aantal dagen van de week geeft Jannie Moses les in de grote zaal van het Nieuwe Horizon Gemeenschapscentrum. Een deel van de les is theorie en daarna volgt de praktijk. Dit betekent dat de leerlingen o.a. timmeren, metselen en lassen.

Dat deze zaal meer mogelijkheden biedt zie je op de foto’s. Selestien en Jannie Moses verhuren deze zaal ook voor feesten. In Asbury worden een 21e verjaardag, een verloving, een huwelijk en ook huwelijksjubilea groots gevierd. Voor deze feesten wordt de zaal prachtig “aangekleed” en worden lange tafels mooi gedekt met witte tafellakens met gekleurde lopers, mooi glaswerk en borden en bestek.

Zelfs de stoelen krijgen een witte hoes met strik. Ook wordt de zaal versierd met bloemstukken en lichtjes. Selestien verzorgt meestal ook de catering en maakt dan salades en hapjes voor groepen van 70 of 80 mensen. Ze krijgt hierbij hulp van een aantal vaste medewerksters. De tafellakens worden na elk feest gewassen en de gehele aankleding na drie keer te zijn gebruikt. Alles moet dan ook worden gestreken. Met organiseren van deze festiviteiten zijn Selestien en Jannie intussen zo bekend geworden dat zij regelmatig worden gevraagd om ook op andere plaatsen een zaal mooi “aan te kleden”.

multizaal1