achtergrond_header.jpg

WORD
DONATEUR!

NIEUWE HORIZON

churchstreet.jpg

Wat wij met uw ondersteuning proberen te bereiken;

  • U stelt ons in de gelegenheid om bestaande projecten verder uit te breiden en nieuwe projecten te ontwikkelen.
  • Wij kunnen dan plannen gaan maken op basis van vaste inkomsten.

Wat uw en ons voordeel hierbij is;

  • Fondsenwerving kost veel tijd en promotiemateriaal. Bij éénmalige giften moeten wij steeds weer naar nieuwe ondersteuners zoeken.
  • Als donateur ontvangt u minimaal 2x per jaar onze nieuwsbrief, waarin wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
  • Het is beter te geven dan te ontvangen; donaties aan ons zijn fiscaal aftrekbaar.

U kunt al algemeen donateur worden voor € 17,50 per jaar.

Een kind uit het kinderzorgproject financieren kost € 12,50 per maand. U kunt donateur van stichting Nieuwe Horizon worden door het onderstaande aanmeldingsformulier volledig in te vullen en te verzenden.

download het formulier.

Sponsoren

Indien u ons als ondernemer c.q. bedrijf sponsort bestaat er de mogelijkheid om op onze website genoemd te worden en een link te verkrijgen naar uw eigen website. Bij "sponsoren" kunt u zien welke ondernemingen u al zijn voorgegaan. Om de veiligheid van uw gegevens via internet voor 100% te kunnen garanderen, sturen wij u persoonlijk een aanmeldingsformulier. Hierin vindt u ook de nadere gegevens om als ondernemer op onze website genoemd te worden.

Wilt u toch liever éénmalig doneren dan noemen wij - onder hartelijke dankzegging - hierbij ons IBAN: NL08 RABO 0396 5400 82. ten name van Stichting Nieuwe Horizon.